SAMSUNG EHS SPLIT

Toplotne pumpe ovog tipa mogu da rade i do temperature spoljnjeg vazduha -25°C, imaju i funkciju hlađenja i mogu da zagrevaju sanitarnu toplu vodu, čime možete smanjiti vaše troškove grejanja i do 75%

Opis

Toplotna pumpa vazduh/voda prikuplja energiju iz spoljnjeg vazduha i prebacuje je u vodu u centralnom sistemu grejanja i hlađenja (radijatori podno, zidno grejanje/hlađenje, fan-coil). Toplotne pumpe ovog tipa mogu da rade i do temperature spoljnjeg vazduha -25°C, imaju i funkciju hlađenja i mogu da zagrevaju sanitarnu toplu vodu, čime možete smanjiti vaše troškove grejanja i do 75%.

Toplotne pumpe vazduh/voda ne zahtevaju posebna mesta za ugradnju. Idealne su za modernizaciju postojećeg sistema grejanja, kao i u slučajevima gde nisu dostupne površine za bušenje sondi ili bunara. Sistem grejanja sa toplotnom pumpom vazduh/voda se može jednostavno proširiti sa solarnim kolektorima, kondenzaconim kotlom ili nekim drugim termoenergetskim postrojenjem.

EHS Split

Spoljašnja jedinica je kompatibilna sa vazduh-voda (A2W) hidro jedinicom. Spoljašnja jedinica preuzima toplotu iz okolnog vazduha, zatim je preko rashladnog kruga prosleđuje hidro jedinici.

-A2W Grejanje prostora i sanitarne tople vode
-A2W Hladjenje prostora (inverzni krug grejanja)
-Sadrži spoljašnju i cilindričnu jedinicu (opciono)
-Kompatbilan sa 2 izvora hibridne energije (polje dovoda):
solarna ploča/dodatni kotao

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “SAMSUNG EHS SPLIT”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *