KEPO PELECTRO

KEPO PELECTRO ima mogućnost dnevnog i sedmičnog programiranja kotla koja omogućava automatsko prebacivanje sa peleta na struju i obratno.

SKU: Kepo kotlovi na pelet Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Želite dodatnu sigurnost u grejanju? Za vas je KEPO PELECTRO

KEPO PELECTRO je nešto inovativno kako na domaćem, tako i na evropskom tržištu. To je kombinovani kotao na pelet i struju, koji u sebi ima integrisane elektro grejače koji se naizmenično mogu koristiti sa peletom.

Zadržane standardne dimenzije kotla čine veliku uštedu prostora i praktičnost pri montaži i korišćenju.

KEPO PELECTRO ima mogućnost dnevnog i sedmičnog programiranja kotla koja omogućava automatsko prebacivanje sa peleta na struju i obratno.

Pored svih karakteristika koje poseduje kao i KEPO COMFORT, osnovne prednosti KEPO PELECTRO modela su:

  • sigurnost pri zastoju gorionika na pelet iz bilo kog razloga, jer uvek možete nastaviti grejanje do dolaska Vašeg servisera
  • ukoliko iz nekog vanrednog razloga nemate pelet u narednim danima, tu je struja da održava prostor toplim i čini Vas bezbrižnim
  • prebacivanje rada kotla na struju tokom niže tarife

SNAGA I SERIJE PELECTRO MODELA

U ponudi su tri snage PELECTRO modela:

Uz mogućnost izbora kada i u kojoj situaciji ćete koristiti drvni pelet a kada električnu energiju, KEPO PELECTRO, koji je dostupan u AC seriji, nudi Vam dodatnu sigurnost da nikada nećete ostati bez grejanja.

SERIJA SA AUTOMATSKIM
ČIŠĆENJEM (AC)

Serija kotlova sa automatskim čišćenjem gorionika i izmenjivača toplote, koji obezbeđuju pouzdan rad i sa peletom lošijeg kvaliteta, štede Vaše vreme kod redovnog održavanja gorionika i izmenjivača toplote čime pružaju viši nivo komfora za korisnika.

NAPOMENA: KEPO COMFORT se proizvodi u AC i MC seriji dok su KEPO ENERGREEN i KEPO PELECTRO dostupni samo u AC seriji. Osim po načinu čišćenja gorionika i izmenjivača toplote, serije se ne razlikuju u ostalim tehničkim rešenjima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “KEPO PELECTRO”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *